Lámpatest, kapcsolók, konnektor felszerelése


Otthonában kapcsoló, konnektor, lámpa, vagy csillár felszerelésére, cseréjére van szükség? Nem világít az antik csillár? Tönkrement a kapcsoló? Nincs áram a konnektorban?

Akár a legkisebb elektromos problémával is keressen minket bátran, az Elektro Dudoma kitűnő villanyszerelő szakemberei segítenek Önnek Sopron és vonzás körzetében.
Cégünk a villanyszerelés ezen területén is fontosnak tartja, hogy akár egyetlen lámpa, dugalj, kapcsoló, vagy csillár felszerelését, javítását is a megfelelő szakemberre bízhassa.

Ha tönkrement a kapcsoló, vagy időszerűvé vált a divatjamúlt lámpa, konnektor, vagy csillár cseréje, a legbiztonságosabb az, ha villanyszerelő szakember végzi a feladatot.
Az Elektro Dudoma-nál rövid határidővel precíz, megbízható munkát végzünk, ügyelve a falak épségére és a festés tisztaságára.

A szerelvények típusának beazonosítását követően beszerezzük Önnek a szükséges kapcsolókat, konnektorokat, tv, telefon, internetcsatlakozókat és a különböző elektromos eszközöket, hogy ezzel is levegyük a terhet az Ön válláról és a lakásfelújítás egyéb területeire tudjon összpontosítani.
Amennyiben Ön cégünket választja elektromos szerelvényeinek felszereléséhez, nem kell másik szakembert hívnia, ha polcokat, képeket, karnisokat, esetleg festményeket szeretne felszereltetni otthonában.

Kizárólag professzionális gépeket használunk, ügyelve a tisztaságra, minden esetben megrendelőink igényeit szem előtt tartva, maximalistaként tekintünk a legkisebb feladatokra is.

Munkánkról (a felhasznált anyagokról, munkadíjról, garanciáról) munkalapot adunk, ezzel is alátámasztva ügyfeleink biztonságát és cégünk megbízhatóságát.