Biztosítéktábla csere


Biztosítéktábla csere

Ön elővigyázatos, ezért szeretné lecseréltetni biztosítéktábláját? Esetleg olvadóbiztosítékot használtak hozzá? Lakáselosztóját túl réginek, elavultnak véli? Ne aggódjon, az Elektro Dudoma kicseréli. 

A biztosítéktábla csere díja 25.000 Ft. Az ár 5 db kismegszakító beépítését foglalja magában, efölött plusz 2.000 Ft/db többletkiadással kalkulálhat.
A biztosítéktábla csere alkalmával a szakmában elismert gyártók kimagasló minőségű termékeit alkalmazzuk, ennek okán 2 év teljes körű garanciával nyújtjuk Önnek a biztonságot.

A biztosítéktáblában kap helyet a legtöbbek által fi-reléként ismert, más néven áramvédő, vagy hibaáram-védő kapcsoló, melyet az MSZ 447 szabvány kötelezően előír. A fi-relé beépítésének költsége attól függően, hogy egy, vagy háromfázisú rendszerrel rendelkezik, 14-16.000 Ft.
Összesen tehát 50.000 Ft-ot alatti összeget kell költenie arra, hogy lakása biztonságos és stabil elektromos hálózattal rendelkezzen, nem utolsó sorban megvédje az ÖN, vagy gyermeke életét!


A lakás elektromos elosztójának cseréje 1-2 órát vesz igénybe, ezalatt az ingatlanban nincs áram.

A biztosítéktábla, más néven lakáselosztó a lakás elektromos hálózatának legfontosabb berendezése, ugyanis innen indul a lakásban található összes elektromos eszköz vezetéke és itt van a legnagyobb áramterhelés. A biztosítéktáblába beépített olvadóbiztosíték és kismegszakító feladata a lakás vezetékeinek és a konnektoron keresztül csatlakoztatott berendezések túláram elleni védelme.

Miért fontos a biztosítéktábla időszakos vizsgálata és cseréje?

Egyszerűen azért, mert a biztosítéktáblában található kismegszakítók, olvadóbiztosítékok is öregednek és egyre sűrűbben leoldanak, vagy rosszabb esetben nem képesek megvédeni a falban található vezetékeket, ez pedig tűz és balesetveszély okozója lehet.
A lakáselosztóban található berendezések, és azok kötéseinek meghibásodása, oxidálódása könnyen tönkre teheti elektonikus eszközeit, ezzel komoly anyagi károkat okozva.

Egyre több elektromos eszközt használunk otthonunkban, emiatt megnövekedett a lakások áramfelvétele, mely fokozottan terheli a régi biztosítékokat.
A biztosítéktábla cseréjével Ön kis beruházással óriási kockázatcsökkenést érhet el lakása és értéktárgyai védelmének érdekében.

Érdemes 5-7 évente a biztosítéktáblába épített túláram és életvédelmi berendezéseket, kismegszakítókat kicseréltetni és a kötéseket ellenőrizni,ezzel az egész lakás elektromos rendszere biztonságosan üzemeltethető és elektromos eszközeiben nem keletkezik kár.

Ha már baj van!

Hunyorognak a lámpák a lakásban, vagy égett elektromos szagot érez?
Szikrázik, füstöl, villog, sistereg a biztosítéktábla?
Zizegnek a kismegszakítók?
Ne késlekedjen, azonnal hívjon villanyszerelőt!
Ilyen esetben a lakás nagy fogyasztású berendezéseit ne használja, lehetőleg mindent húzzon ki a konnektorból és a lehető legrövidebb időn belül keressen fel egy villanyszerelőt.
Ne halogassa, cselekedjen azonnal, az elektromos tűzesetek nagy részéért a biztosítéktábla karbantartásának hiánya a felelős, ez pedig a tulajdonos felelőssége!

A villanyszerelő szakembereink által beépített anyagok kitűnő minőségűek és magas élettartamúak, melyekre 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. A beépített anyagokról és az elvégzett munkáról egy munkalapot állítunk ki, ezzel is biztosítva Önt cégünk megbízhatóságáról.

A régiekkel szemben az új lakáselosztó dobozok már teljesen zártak, anyaguk lángálló és külsejük is tetszetős, tehát a mai kor ízlésének és az új szabványok igényeinek egyaránt megfelelnek. Igény esetén tovább növelhető biztonsága egy életvédelmi relé (Fi-relé) beépítésével, vagy akár túlfeszültség-védelemmel is. Az ilyen jellegű kiegészítőket ajánlatkéréskor egyeztetjük.

Ne késlekedjen, keresse fel cégünket most!